Turist i Århus

Danmark

I København er der utallige aktiviteter at lave, men bliver man lidt træt af at se det samme, behøver man ikke rejse særlig langt for at finde en rigtig fed storby. Århus er faktisk en af de fedeste storbyer i Europa. Den blev udnævnt som den kulturelle hovedstad i verden, og byder på en masse fede opleveleser. Der er fyldt med moderne museer og oplevelse til folk i alle aldre. Der er både tivoli og den gamle by, og du vil med sikkerhed ikke komme til at kede dig.

God mad og cafeer

Efter man har prøvet forskellige aktiviteter i Århus, forekommer det selvfølgelig naturligt at finde et sted hvor man kan få lidt mad og drikke. Her har Århus overvældende mange muligheder. Hvis det handler om god udsigt er der adskillige restauranter og caféer ved vandet, men der er også mulighed for at spise på Michelin restauranter rundt omkring Århus. Faktisk er Århus en af de byer i Danmark med de allerbedste spise muligheder. Så prøv at undgå Mcdonalds og Burger king på denne tur, og find nogle af de lækre specielle restauranter der kan findes rundt omkring i Århus. Århus er også indehaver af Danmarks bedste burger restaurant. Så hold det lige i menté når du skal beslutte hvor i spiser.

Lej en cykel

Det lyder næsten fjollet, men at leje en cykel er helt sikkert den nemmeste måde at komme omkring på i Århus. Med en cykel kan du stort set komme omkring hele byen på en dag, og se alle turistdestinationerne. Hvis man ikke er så meget til at cykel, kan det samme opnås ved at leje en Segway eller muligvis et elektrisk løbehjul. Find en dejlig sommerdag og få set hele Århus på en enkelt dag, og så selvfølgelig slut dagen af med et lækkert måltid.

Tidligere artikelBybilens Pladsproblem er Endelig Blevet Løst
Næste artikelInvester i Vinduespudsning og spar på lyset