Der er mange tøjmærker at vælge imellem, når det bliver tid til at lede efter tøj til sommeren. Nogle mærker er mere kendte end andre, men det er ikke kun popularitet, man bør holde øje med ? der er nemlig andre faktorer, der kan have lige så stor hvis ikke større indflydelse på, om et tøjmærke kan anses som at være et af de bedste. Vi vil her se på vores top tre af tøjmærker til sommeren i år og hvorfor de er værd at shoppe efter.

Det første mærke du bør overveje i år er Tommy Hilfiger, som er opkaldt efter modedesigneren af samme navn. Det er et af de største tøjmærker i verden ? og med god grund, for det er både kvalitet og lækker mode, der ligger til grund for mærkets succes i hele verden. Her finder du tøj til alle anledninger og andre ting såsom punge, tasker og kortholdere. Uanset om du er på udkig efter en ny hættetrøje med en sej kasket eller sko til din favorit sport og en matchende polo, så finder du det her til en fornuftig pris, som slet ikke følger med kvaliteten og det moderigtige design.

Et andet tøjmærker, der er værd at holde øje med, er Allan Clark. Det ville ikke overraske nogen, hvis du ikke har hørt om det her mærke, men det er nu engang et af de bedste tøjmærker til prisen, hvis det er skjorte og slips, du er ude efter. Deres jakker og polo t-shirts er selvfølgelig også af høj kvalitet, men det er deres skjorter, der virkelig skilder dem ud fra konkurrenterne ? ikke så meget i kvaliteteren, men den lave pris for høj kvalitet er noget, der ikke er til at finde andre steder. Hvis du er mere interesseret i at skilde dig ud end et klassisk, tidsløst look, så er det andre tøjmærker, du skal på jagt efter, men for de fleste er det et stilrent og moderigtigt design, der er vigtist, og så er Allan Clark det bedste valg.

Til sidst ser vi på et mærke, du helt sikkert har hørt om, og som formentlig allerede findes i din garderobe eller i hvert fald har været forbi på et tidspunkt. Det er nemlig de færreste, der ikke ejer en ting eller to fra Calvin Klein, som måske er mest kendt for deres behagelige, højkvalitetets undertøj, der stolt bærer navnet på den amerikanske designer. De andre mærker har mest et fokus på den øverste del af kroppen, med moderigtige hættetrøjer og polo t-shirts, jakker og skjorter, men hvis det er underbukser, badeshorts og sweatshorts, du leder efter, så er det Calvin Klein, du skal have fat i ? der findes ikke noget andet mærke med samme kvalitet og stilrene design, men vigtist af alt er hvor komfortabelt alt deres tøj er ? og så er prisen endnu engang mere end fornuftigt, når man tager højde for, hvad man får for pengene.