Lev Livet og Tag på Opdagelse hos Bilforhandlerne

Der er nogle mennesker, der er bange for at tage ud til en bilforhandler: de ved nemlig, at deres nysgerrige blikke på alle mulighederne, kan være ødelæggende for deres illusion om, at deres eksisterende bil er ”god nok”. Vi har nemlig for vane ikke at behandle os selv nær så godt, som vi behandler andre. Jeg ved ikke om det er noget i den menneskelige natur, eller blot noget i den danske kultur. Men se dig omkring, og du vil kunne se, at det er sandt. Hvis du kommer virkelig træt hjem fra arbejde en dag, så ville du servere mad for dig selv, som du aldrig ville kunne finde på at servere for en gæst. Hvis din mor trådte ind af døren lige efter du kom hjem, så ville du servere noget ordentligt mad, uanset hvor træt du måtte være. Specielt hvis din mor var ligeså udmattet som du selv var: for en udmattet person har brug for god og nærende kost! Det ved du, og det tager du handling på når det handler om andre mennesker. Men når det ”bare” er dig selv, så bliver du doven og behandler ikke dig selv nær så godt. Det er trist, og det er skadeligt for vores velvære og helbred.

På samme måde kører alt for mange mennesker rundt i biler, som de aldrig ville lade andre køre rundt i. Hvis det var en rigtig god ven, der kørte rundt i din bil, ville du så ikke anbefale dem at købe en ny? Ikke bare ville de få en bedre køreoplevelse, de ville også være mere sikre i trafikken. Men igen, når det ”bare” er os selv, så synes vi pludselig det er helt okay at semi-torturere os selv med en bil der er ved at falde fra hinanden.

Jeg siger ikke at du absolut skal købe en ny bil her og nu. Men jeg vil gerne have, at du bryder ud af din illusion. Derfor anbefaler jeg, at du tager på opdagelse ude hos bilforhandlerne. Tag ud og kig på mulighederne, og forestil dig hvordan dit liv ville være, hvis du havde en af de biler du kigger på derude.

Og du skal ikke lade dig stoppe af økonomi her. Tag ud til en brugtvognsforhandler, og bliv forelsket i en brugt audi i god stand. Hvis du har godt med penge, eller bare gerne vil drømme stort, jamen så kig på nye biler i Mercedes E Klasse. Lad ikke undskyldninger om økonomi eller timing stå i vejen for at tage et kig på diverse biler. Det koster ikke noget at kigge! Men det kan være, at det får dig ud af din negative tankestrøm, hvor du bare accepterer tingene som de er.

Tidligere artikelLars Kue: At Bygge er at Leve
Næste artikelSådan sparer du penge på boligindretningen!