Vi kender det allesammen! Man er på restautant og når regningen kommer er man lige ved at tabe kæben og man står næsten og overveje at sælge bilen for at kunne betale den. Derfor har vi lave en lille liste til dig, så du ikke laver det nummer igen. På lister finder du restauranter der har gode anmeldelser og hvor du ikke får en chok når regningen kommer.

Slap af i Århus

Restaurant Slap Af sommer ligger i hjertet af Århus har nogle rigtig gode priser og det er rigtig god mad du får derinde. Stedet ligger i latiner kvarteret og her finder du en 3-retters menu til kun 250 kr.

Sliders

Sliders i København ligger ned til søerne og her finder du mini burgere på menukortet. Her får du for 129 kr, 3 styks mini burger, plus grove pommes, hvilket er ret billigt og det smager himmelsk.

Flammen Odense

Vores favorit under denne test var Flammen i Odense. Ikke alene er det god mad, det er også billigt og der er rigtig meget at vælge imellem, så man går bestemt ikke sulten derfra. Vi har derfor samlet nogle gode anmeldelser af restauranten, som du kan se herunder.

Flammen i Odense på Tripadvisor

Flammen Odense Tiendeo

Restaurant Flammen på Odense Spiseguide

Find Flammen i Odense her

Flammen Odense på Facebook

Find Restaurant Flammen i Odense her