Forny boligen – uden at sprænge budgettet

Træt af de vante omgivelser? Hvis du føler at din lejlighed ikke har noget at byde på, så tro om igen. Nogen gange er alt hvad man har brug at se på noget nyt. Og nu hvor sommeren nærmer sig og folk er begyndt at spare op til ferie, er det jo også vigtigt at være prisbevidst i forhold til dit indretningsbudget. Heldigvis kræver det ikke den helt store indsats fra din side og heller ikke fra din pung. Så her er en kort guide til hvordan du pifter dit hjem lidt op, så rul ærmerne lidt op, tænd radioen og læs med.

 

Leg med farverne!       

Lidt frisk maling kan gøre underværker. Væggene omkring dig har måske mere brug for det end man lige går og tror. Prøv bare at skubbe din sofa og fra dens sædvanlige hjørne og se på forskellen! Det er selvsagt ikke en skriggul farve du skal gå efter, men overvej en mindre mørk farve, da de er på vej ud. Du kan også med fordel se på hvilke farver som sæsonen kræver, for eftersom det ikke kun er dig der kommer til at se på din bolig, så må den jo gerne tage sig godt ud.

Hvis du er typen der læser er der også en masse inspiration at hente fra boligmagasinerne. Der kan du ofte få en idé om hvilke trends der er bedst at følge.

 

Anledning til fornyelse

Hvis du læser denne artikel er der stor sandsynlighed for at du er på udkig efter noget nyt i din hverdag. Det behøver ikke ”kun” være indretningen, det kan også være en ny hobby!

Du kan kombinere din kreativitet med noget der vil passe godt ind i din bolig. Start med nogen simple gør-det-selv projekter, se ved IKEA eller din nærmest gør-det-selv hjemmeside. Du kan også få inspiration fra sider som Pinterest og fra forskellige Facebook-grupper. Du kan lave en liste over ting i din stue, eksempelvis, som du føler du ikke længere har behov for. Lav så en liste med noget du synes vil gøre stuen bedre. Sammenlign så de to lister og se hvilke muligheder du har. Medmindre du bor alene vil det også være end meget god idé at få lidt sparring med dem du deler bolig med. Måske kan de også bidrage med noget brugbart input.

Som du burde kunne se nu, kræver det ikke at du flytter, hvis du har brug for at få nye omgivelser. Der skal blot en smule knofedt, blandet med lidt kreativitet til, så virker boligen som en helt ny oplevelse. Det kan også være at du samtidig gør din bolig klar til sommersæsonen når du giver den et nyt look.

Tidligere artikelAlt du bør vide om digitale marketingbureauer
Næste artikelIndret dit hjem med træprodukter