Selvom det er et felt med mange selvudnævnte eksperter, er der stadig rigtigt mange ubesvarede spørgsmål når det kommer til kvindetøj. Der er mange der har en interesse for kvindetøj, men det er let at blive i tvivl om nogle ting. Det er ikke alle, der kan dedikere hele deres liv til at holde sig opdateret med det sidste nye indenfor kvindetøj, så det er godt der findes eksperter derude, der gør det for os. Hvor meget vil du sige, at du selv kender til kvindetøj?

Vi har talt med Susanne Madsen omkring de spørgsmål, hun oftest hører når det kommer til kvindetøj. Der er ingen tvivl om, at Susanne er ekspert når det kommer til kvindetøj ? det er kommet ind med modersmælken, og fylder hovedet dag og nat. Hvis du selv mener at kende en del til kvindetøj, vil du nok kunne nikke genkendende til mange af Susannes svar herunder, men der vil med sikkerhed også være ting der overrasker dig.

Spørgsmål #1: Er der en rigtig og en forkert tilgang til kvindetøj?

Der er mange forskellige tilgange til kvindetøj, og et fællestræk er desværre, at de alle sammen mener de er den eneste rigtige tilgang. Hvis du går din egen vej når det kommer til kvindetøj, vil der være folk der siger, at det du gør er forkert. Man kan følge sig godt tilpas i tøj fra Stine Goya ? det ved alle, men hvis de blindt følger en tilgang der siger noget andet, så kan det blive en rodet affære. Der er ikke en rigtig og en forkert tilgang til kvindetøj, der er mange tilgange og der skal være plads til dem alle.

Spørgsmål #2: Hvordan ved jeg om jeg er på rette vej, når det kommer til kvindetøj?

Fordi kvindetøj har så mange del-elementer, kan man let blive i tvivl om, om man er på rette vej. Vi vil alle sammen håndtere kvindetøj rigtigt, og vi er bange for at fejle. Det er ikke kun perfektionister der kan gå helt i stå med kvindetøj, det sker for os alle sammen en gang imellem.

Du skal gå med kjoler fra Zizzi ? hvordan føles den ordre? Der findes ikke én rigtig vej for alle, der er derimod en vej der er rigtigt for dig. Brug din mavefornemmelse til at vurdere om du er på rette vej ? det handler om at lytte til sit hjerte og sin mave når det kommer til kvindetøj. Luk ørene, lad være med at lytte til andre for en stund, og lyt til hvordan din krop reagerer.

Spørgsmål #3: Er det underligt at gå så meget op i kvindetøj?

Det er helt naturligt, at være bange for, at man går for meget op i kvindetøj. Det er let at blive bidt af kvindetøj, og ville engagere sig mere og mere. Hvor lang tid kan man tillade sig at bruge på kvindetøj, og hvornår bliver det for meget?

Folk har forskellige interesser, og det ved vi jo inderst inde godt. Så længe det ikke går udover dig selv eller din familie, så er din interesse i kvindetøj på ingen måde skadelig, heller ikke selvom folk i din umiddelbare omgangskreds ikke kan følge med. Hvis du står ved din interesse når det kommer til kvindetøj, så vil andre også kunne acceptere den.