Der findes mange digitale marketingbureauer. De konkurrerer konstant om at være en del af Digital Alliance International og vinde Google Premier Awards. Men hvad går disse konkurrencer ud på, og hvad er et digitalt marketingbureau egentligt? Hvorfor er det vigtigt for det digitale marked?

 

Hvad er et marketingbureau?

Et marketingbureau sørger for at give hjemmesider gode placeringer i Google søgningen. Der findes mange forskellige metoder at gøre dette på. Men det hyppigste er linkbuilding. Marketingbureauer findes overalt ? selv i Danmark. Faktisk er nogle af de bedste stiftet og udarbejdet af danskere. Digital marketing er at reklamere for forskellige mærker gennem data og teknologi. I et typisk marketingbureau hold finder man ofte strategikere, konsulenter, kreative personer og opfindere. De er med til at forfremme dit marked. De styrker det nemlig fra bund til top. Et digitalt marketingbureau hjælper firmaer med alt. De sørger for, at du får mange kunder og besøgere. Desuden bruger de teknologien til dette. Dette er alt fra Google søgningens tekniske dele til matematik. Før du begynder at arbejde sammen med et digitalt marketingbureau bør du tænke over, hvad de egentligt skal hjælpe dig med. Det kan være en impulsiv beslutning, hvis du lige er begyndt med dit firma. Og derfor bør du først finde ud af, hvilken rolle de vil have i dit marked.

 

Hvordan bliver marketingsbureauer anerkendt?

Marketingsbureauer konkurrerer konstant om at blive de bedste. I dag er det blevet så populært, at der findes mange forskellige firmaer indenfor branchen. Man kan på en måde sige, at målet er at vinde Google Premier Awards og komme på listen over Digital Alliance International. Men hvad er disse?

 

Google Premier Awards

Google Premier Awards er en konkurrence for de bedst performerede digitale marketingsbureauer. Over 79.000 Google bureauer fra hele Europa, Mellemøsten og Nordafrika kæmper om den eftertragtede finaleplads i Googles fornemme selskab.

Firmaet Web2Media deltog bl.a. i 2017 i Google Premier Awards og fik repræsenteret Danmark. De blev nomineret i kategorien ?Google Shopping Innovation? og blev af selve Google udvalgt til at være ?Danmarks dygtigste til Adwords?.

 

Digital Alliance International

Digital Alliance International er en fælleseuropæisk alliance for marketingbureauer. I alliancen finder man bureauer fra Holland, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Danmark, Italien og Polen. Sammen skal de være stærkere og bedre til det digitale marked. Forkortelsen for Digital Alliance International er Dall Int. Alliancens virke bliver primært at dele lokal viden og ekspertise, at indgå i fælles produktudvikling og at samarbejde om internationale produkter. Alliancen stræber efter at være flere skridt foran markedet, tendenser og udviklere. Desuden også at nytænke forretningsmuligheder og ?forbedringer og til sidst at udfordre enhver grænse, som branchen tager for givet. Desuden tilhører de deltagende bureauer top 3% af Google Premier Partnere.