Vi kender alle værdien af, at planlægge tingene godt, og ikke gøre alting i sidste øjeblik. Det er noget alle stiftede erfaring med i skolen, og det er noget der melder sig på banen igen og igen igennem livet. Det betdyder dog ikke, at vi alle sammen lærer af det. Vi bliver bedre til at planlægge på nogle områder, har opgivet på andre, og så er der en helt masse steder hvor vi ikke engang tænker over, at planlægning er en mulighed.

Det er de sidste områder jeg synes er mest interessante. Det er selvfølgeligt okay at fejre, at man er i stand til at planlægge sin træningsrutine eller har skemalagt hele sin morgen. Det er flot klaret! Men det har du jo allerede styr på ? så det er ikke så relevant at snakke om. De ting du har opgivet kunne man måske gå ind og udfordre ? men hvorfor egentligt? Du har nok allerede haft den snak med dig selv en million gange, og er nået til den konklusion, at det ikke er besværet værd.

Men de områder af vores liv, hvor der er plads til forbedringer ? dem vil vi gerne have åbnet vores øjne for! Det er her der virkeligt kan være guld at finde. Når vi bliver opmærksomme på disse områder er der nemlig kun to muligheder: enten får vi skabt gode rutiner omkring dem, og ellers laver vi et aktivt valg om, at de ikke er værd at bruge kræfter på. Begge scenarier er bedre, end at være totalt ignorant omkring det.

Hvilket bringer os til titlen på denne artikel: det er aldrig for tidligt at købe nye sko. Vi ejer alle sammen sko, og vi bruger dem stort set hver eneste dag. Alligevel er det de færreste der planlægger købet af et nyt par sko. Det er ligesom bare noget der sker, når det gamle par er ved at være slidt op. Men det er ikke en særlig smart tilgang! Hvorfor ikke være lidt mere proaktiv omkring, at have et nyt par sko stående klar, når de gamle trænger til at blive udskiftet?

Ved at være ude i god tid, kan du eksempelvis benytte dig af de mange Black Friday Tilbud der snart kommer på banen hos Coolshop. Det er lige meget om dine skoe er 6 måneder eller 6 dage gamle: hvis du køber et nyt par nu, så kan du spare rigtigt mange penge, og ender ikke med at vade rundt i et par slidte sko alt for længe. Uanset om du køber løbesko, træsko eller sneakers så kan det altid godt betale sig, at have et ekstra par stående klar. Sko holder desværre ikke evigt, og det er bedre at være forberedt på, at de bliver slidt op, end pludseligt at stå uden et ordentligt par sko.