Titlen kan måske virke en smule selvmodsigende, og det er den såmænd også ? på flere måder. Den første måde er, at det ikke giver mening at give gaver til en person, der har alt. Den anden måde er, at ingen kvinder har alt. Dermed ikke sagt at alle gaver er gode, så vi vil se på gaver, der bliver brugt på den ene eller den anden måde i stedet for at blive smidt i en kasse på loftet eller til genbrug.

Den først gave enhver kvinde ville blive glad for er en top fra Samsøe Samsøe. Hvis du er en mand ryster du dig måske på hovedet og tænker: ?En top, når jeg kan give hende en kjole? Det ville ingen kvinde blive glad for!? Men noget du ikke har taget højde for er, at kvinder også har brug for at slappe af. En anden ting er, at det er nemmere at vælge en pæn top end en pæn kjole, hvis du ikke er fuldt ud synkroniseret med kvinden og tiden på måneden. En top der har 95% chance for at gøre hende glad er bedre end en kjole der med 75% sandsynlighed aldrig bliver brugt ? i hvert fald ikke af hende.

Den anden give vi vil se på er et gavekort. Det er bedst enten at købe et universalgavekort eller et til tøj; problemet med universalgavekortet er, at det er endnu mere upersonligt end for eksempel et gavekort til en tøjbutik, du ved hun handler i. Tøj til kvinder kan som sagtens være et risikabelt område at begive sig ud i, så hvis du er meget usikker på hendes smag, kan det være bedre at købe et gavekort end noget, der ender med aldrig at se dagens lys.

Den tredje ting er en aktivitet sammen med venner eller familie, som du ved, hun vil sætte pris på. At bruge tid sammen med dem man holder af er en af de bedste gaver, nogen kan få. Det skaber minder, og hvad er livet uden minder?

Den fjerde ting er en massage ? enten en du selv giver, hvis du ikke er helt fummelfingret, eller en tur til en professionel, hvilket nok er bestemt hvis du ikke er helt sikker på hun vil sætte pris på de intime ved en personlig massage. Et gavekort til en spa er som nævnt også en mulighed. Det vigtige er en dag eller som minimum et par timer, der bliver brugt til afslapning.

Den femte og sidste gave er lidt ligesom nummer tre, men med den forskel, at det bare er jer to. Det kan være en romantisk middag eller en tur i biografen, men essensen er, at det er kvalitetstid med fokus på hende. Tid sammen med dig er den mest unikke gave, du kan give hende.